Patiënt worden – Tandartspraktijk Gageldonk – Bergen op Zoom

Welkom bij Tandartspraktijk Gageldonk

de praktijk is gesloten op maandag 20 mei. Voor dringende spoedgevallen wordt waargenomen door Dental 365 op telefoonnummer 085-0189465

Patiënt worden

UPDATE  2024 de praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die een alignerbehandeling wensen. De eerste afspraak hiervoor (bespreken mogelijkheden en uitleg behandelplan) is op korte termijn mogelijk.

Onze praktijk is beperkt open voor nieuwe patiënten (algemeen). Wij werken met een intake gesprek. Dit kan u telefonisch aanvragen. Het gesprek dient om kennis te maken. Wij leggen u de werkwijze van de praktijk uit en u krijgt de kans uw wensen kenbaar te maken en er wordt  in overleg met de tandarts beslist of u patiënt kan worden in de praktijk.

Wij willen graag dat er tussen u als nieuwe patiënt en ons als team een ‘klik’ is. Daarom vragen wij u van tevoren een uitgebreide vragenlijst in te vullen, welke wij als leidraad voor het intake gesprek hanteren. Voor dit gesprek reserveren wij 45 min. Het honorarium voor de behandelcode C012 wordt hiervoor in rekening gebracht. Indien noodzakelijk voor een goede diagnose worden RX foto’s genomen.