Aligner beugelbehandeling – Tandartspraktijk Gageldonk – Bergen op Zoom

Welkom bij Tandartspraktijk Gageldonk

de praktijk is gesloten op maandag 20 mei. Voor dringende spoedgevallen wordt waargenomen door Dental 365 op telefoonnummer 085-0189465

Aligner beugelbehandeling

Aligner beugelbehandeling voor functionele en esthetische tandverplaatsing

bestaat uit een reeks nagenoeg onzichtbare en uitneembare transparante correctiegootjes (aligners) die de tanden langzaam verplaatsen. Om de week worden de aligners vervangen door een nieuwe set die iets anders van vorm zijn dan de vorige en zo verschuiven de tanden stap voor stap naar hun nieuwe positie. Elke aligner is op maat gemaakt exclusief voor uw gebit.

we werken in een volledig digitale workflow: uw gebit wordt gescand met een digitale mondscanner ( u hoeft niet meer te ‘happen ‘)

Via een 3D-computersimulatie kan u de volledige behandeling en de uiteindelijke stand van uw tanden reeds bekijken alvorens de behandeling werkelijk gestart is. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die uw tanden zullen ondergaan. Vanuit het voorgestelde digitale behandelmodel worden uw op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigd.

het verloop van de behandeling wordt opgevolgd met Dental Monitoring  ( app op de telefoon van de patiënt waarbij u wekelijks in een paar minuten beelden maakt van uw gebit -> deze beelden worden beoordeeld door AI en de tandarts en u krijgt via de app instructie om door te gaan naar de volgende aligner)

De enorme voordelen van aligners samengevat:

  • zo goed als onzichtbaar
  • je kan eten wat je wil omdat je de aligners kan uitnemen
  • perfecte mondhygiëne mogelijk omdat je de aligners kan uitnemen
  • beperkte tandartscontroles in de praktijk( om de 8-10 weken)
  • geen allergieën als gevolg van metaal
  • zeer comfortabel.

De tandstand wordt zowel functioneel ( u kan beter reinigen tussen de tanden wat behoud van uw gebit op langere termijn verzekert) als esthetisch aangepast volgens uw wensen en de technische mogelijkheden. Aligners zijn  de beste manier om uw lach te veranderen zonder uw dagelijkse leven op zijn kop te zetten.

Bent u klaar voor een nieuwe, stralende lach die u mooier maakt?

Neemt u dan contact op voor een afspraak bij tandarts Maes.

Hieronder ziet u een foto van:

 

VOOR     NA 

VOOR       NA  

 

 

Voor          

NA               

 

Voor     

NA