Invisalign – Tandartspraktijk Gageldonk – Bergen op Zoom

Welkom bij Tandartspraktijk Gageldonk

Invisalign

Invisalign de ‘onzichtbare’ beugelbehandeling

Invisalign bestaat uit een reeks nagenoeg onzichtbare en uitneembare transparante correctiegootjes (aligners) die de tanden langzaam verplaatsen. Om de 1-2 weken worden de aligners vervangen door een nieuwe set die iets anders van vorm zijn dan de vorige en zo verschuiven de tanden stap voor stap naar hun nieuwe positie. Elke aligner is op maat gemaakt exclusief voor uw gebit.

Via een 3D-computersimulatie (unieke ClinCheck® software van Align Technology)  kan u de volledige behandeling en de uiteindelijke stand van uw tanden reeds bekijken alvorens de behandeling werkelijk gestart is. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die uw tanden zullen ondergaan. Vanuit het voorgestelde ClinCheck® model worden uw op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigd.

De enorme voordelen van Invisalign samengevat: zo goed als onzichtbaar – je kan eten wat je wil omdat je de aligners kan uitnemen – perfecte mondhygiene mogelijk omdat je de aligners kan uitnemen – beperkte tandartscontroles (1x per maand) – geen allergieën als gevolg van metaal – zeer comfortabel. Invisalign is de beste manier om uw lach te veranderen zonder uw dagelijkse leven op zijn kop te zetten.

Wereldwijd werden er reeds meer dan 4 miljoen mensen succesvol behandeld met Invisalign. Bent u klaar voor een nieuwe, stralende lach die u mooier maakt?

Neemt u dan contact op voor een afspraak bij tandarts Maes.

Hieronder ziet u een foto van:

VOOR
NA Invisalign en bleking